Lockerz se omluvil.. -1.5.

Jak jistě víte,dne 29.4 jsme měli International team jako první vykoupení,jenže Lockerz Team měli technický problém,takže se to odložilo na druhý den.
30.4 Kolem 19:30-35 hodině nám otevřeli ,jenže tam skoro nic nebylo,kromě pár wallpaperu na plochu..Následujícího dne 2.5 napsali mezinárodnímu teamu něco jako,že měli zas nějaký problém...No,co se dá dělat..

Nevadí,sbírejte body dál a připravte se na další BOJ!! 

FAQ k jarnímu vykoupení  – 8.4.


Jestli scháníte nebo chcete vědět jaké jsou pravidla pro jarní vykoupení  můžete se kouknoutzde !! 

7 dní double PTZ – 8.4.


Dvojité body budou do 13.4. takže máme posledních pár dní na nazbíraní 2x větších bodů, tak zbírejte body !!

Dvojité PTZ – 6.4.


Lockerz. má zase novinku dnes dala svým členům všechna videa za 2x větší body tak může vesele zbírat body protože Z-lister dostane 8 a normal uživatel 4 body přeju příjemnou zábavu  

Dopis od lockerz.com – 5.4.


Otázka byla kdy bude spuštěno 24/7 a jestli se budou zdražovat ceny.

Odpověď na náš dopis:

Díky, že jste nás kontaktovaly! Nemůžeme vám dát přesný měsíc spuštění 24/7 protože ani my nevíme kdy to bude spuštěno. Mnoho věcí hraje do časového plánu oficiálního vypuštění 24/7. My budeme postupně zavádět nové věci  v období blízkích měsíců. PLAY je jen začátek nových věcí. Samozřejmě, že bude mnohem víc způsobů jak vydělávata PTZ budou uvedeny v nadcházejících měsících a ceny bude velmi dosažitelné aktivním Lockerz členům.

Lockerz bude mnohem víc než jenom místo kde si můžete vybrat ceny! Budeme také komunita kde se budete moc vyjádřit s tímto plánem začneme jakmile bude sputěn projekt 24/7.

Ceny by měly zůstat v jejich aktuálních cenové úrovních po nějakou dobu. Posádka pracuje velmi usilovně 
na spuštění 24/7. Díky za vaši pokračující trpělivost a podporu zatímco Lockerz je ve vývoji!


30 nových videí pro restock – 5.4.


Jak už víme, aby jsme si mohli do restocku musíme od 3.března do 13. nazbírat 200 nových ptz a to není nic snadného!! Proto lockerz povolili uživatelům a dali do videí 30 nových kousků na shlédnutí ještě se neví jestli videa budou jenom 5.4 nebo jestli přetrvají nadále…

V restocku byl i ipad (recenze) – 3.4.


Zde je recenze od applu





Dubnové restocky – 3.4.

Jak možná už víte, i my jsme spozorovali novinky o dalším restocku a  víme, že bude někdy po 13.dubnu.Lockerz dal svým členům ultimátum, pokud nazbírají do 13.dubna 200 „nových“ ptz, budou se moc zúčastnit restocku. Podle propočtů musíte být Z-list a každý den nazbírat 20 ptz to znamená : 1* dailies  1*login  3*Videa = 20ptz !! Jako admin vám doporučuji tento restock nic nekupovat, počkat si na spuštění her a hudby za ptz! Též jsme se dozvěděli, že v dubnu budou  2 restoky. Tak vesele zbírejte bodíky.  

Další informace 24/7 – 30.3.
Zase s další novinou tu!! V hallwai se právě objevilo, že ti co neměli možnost vykoupení teď v březnu, budou mít i další šance a během roku bude spuštěno 24/7, což sice může potěšit ale jak to vypadá vykoupení se nedočkáme !! Za to lockerz slibují že by měly být další způsoby vydělávání ptz, proto neotálet a makat  

Restock byl ve 20:15 – 30.3.
Dozvěděli jsme se, že resotock byl dnes ve 20:15. Bylo pěkně narváno tudíž vše bylo hned pryč. Ale ani my jsme nevěděli, že to příjde tak brzy, můžete být v klidu!!! 
Restock už brzy – 30.3.
Mezinárodní členům – připravte se na vykoupení!  To se bude konat v nejbližších době – a budete mít šanci vykoupit všechny naše nové ceny, včetně IPAD, DEOS, a games.Tohle bylo napsáno v hawai.
Info o restocku – 29.3.
Už to přišlo lockerz dnes v halwai prohlásilo, že restock bude už tento týden a bude pouze jenom 1. vlna tím to hasne. Ceny jsou nejspíš tak drahé aby, si nikdo nic nekupoval a mohlo dojít ke spuštění 24/7. Máme se na co těšit.
Zdražení cen – 24.3.

Je to tady. Lockerz zdražilo ceny až 4x. Takže teď třeba takové wii nestojí 250PTZ, ale rovných 1000PTZ nebo MacBook Pro nestojí 1500PTZ, ale 6000PTZ. Vypadá to, že možná restock vyhrajem, ale teď budou pro nás ceny nedosažitelné. Lockerz ale říká, že přidají více způsobů, jak získávat PTZ, takže pro aktivního člena lockerz, to nebude zas tak drahé.

Předem prohraný boj – 21.3.
Co se týče soutěže USA vs World, tak asi nemáme šanci. Ze začátku Lockerz zablokovalo jen některá videa, nyní už nejde spustit žádné video. Měli to zřejmě předem naplánované nebo když viděli jak vyhráváme, tak nám prostě blokli videa. Ještě že se jde vůbec přihlásit. Taky nevíme, jestli ty výsledky jsou pravdivé nebo ne. Jakékoliv otázky pište do diskuze.

Novinky o blížícím se vykoupení – 16.3.

Zde jsou pravidla pro březnové vykoupení:1. Vykoupení bude v březnu.2. Bude pouze jedna vlna.3. Odkup je vyhrazen pro vítěze v soutěži USA vs World.4. Ceny budou zdraženy až 4x.5. Datum a čas bude překvapením.6. Členové mají povoleno koupit pouze jednu cenu.7. Nedojde k žádné výměně, vrácení PTZ, nebo zrušení objednávky.Námořní doprava:1. Všechna doprava je stále otevřená a každý balíček poslaný na mezinárodní úrovni bude označen jako “dar”. Nicméně, jste zodpovědní za všechny příchozí cla a tarify stanovené vaši místní samosprávu.2. Všechny adresy musí být zadány přesně. Bude-li vaše adresa zadána špatně, bude vaše objednávka zrušena.Další informace:1. Použití jakéhokoliv programu, nebo jakýkoliv podvod bude mít za následek okamžité zrušení řádu a členství v Lockerz.2. Váš prohlížeč může mít automatické vyplňování (včetně Roboform).Všechny nejnovější informace se objeví v hallwai (chodbě), máte na co těšit.The Lockerz Team

Ipad už teď v restocku – 14.3.
Jsme moc rádi, že vám můžeme říct, že iPady budou k dispozici v březnovém vykoupení. Ale pamatujte – pokud nebudete vítězný tým, nebudete mít přístup k vykoupení! Tak vydělávejte PTZ, pokud chcete mít iPad! The Lockerz Team
Informace o restocku – 8.3.

V hallwai jsme měli informaci, že dnes budou zveřejněny informace o březnovém restocku. Z toho vyplývá, že v březnu se 24/7 nedočkáme.Taky máme neověřenou informaci, že by údajně měl být restock dnes. Dnes ale spíše nebude, protože pokud dnes zveřejní informace o březnovém restocku, tak hned potom by byl restock a to není styl Lockerz. Váš admin lockerz.nejenSlovník: --Hallwai-- - Hl. stránka v lockerz,

Rozesílání pozvánek – 7.3.

Zpráva od Lockerz:Někteří členové mohou mít problémy při rozesílání pozvánek. Přijde jim tato zpráva: “Překročili jste svůj denní limit” a mnozí mohou být zmatení, protože poslali jen několik pozvánek. Pokud nejste schopni pozvat nikoho, pak jste překročili svůj denní limit. Jsme si vědomi tohoto problému, a pracujeme rychle na odstranění této chyby. The Lockerz Team.

E-maily rozeslány – 4.3.

Děkujeme všem, kteří se podíleli na členském Ocenění a generálním vykoupení. Nyní jsme rozeslali potvrzovací e-maily všem členům, kteří si úspěšně koupili cenu. The Lockerz TeamJe s restockem konec? – 1.3.Psali jsme lockerz ohledně kupování bez restocku. Lockerz nám odepsalo, že v březnu už by neměl být restock, ale už budeme moct kupovat 24/7. To znamená, že PTZPLACE bude otevřeno 24 hodin denně a 7 dní v týdnu. Takže jakmile budeme mít PTZ, budeme si moct koupit nějakou cenu. Když se tak stane, nevyhneme se zražování některých cen. Lockerz vychytává ještě pár much, ale někdy během března by to mělo být spuštěno. Nechme se překvapit…
Nové videa – 1.3.

Ptali jste se na nejnovější videa? Naši členové říkají, že naše animované epizody “Nite Fite rocks”, “jsou směšné, úžasné” a “veselé.” Díky za tisíce a tisíce fantastických návrhů, které posíláte na e-mail [email protected]. Budeme mít více nových epizod a videí příští týden! The Lockerz Team.
A ještě jedna informace. Na konci jsme četli, že příští týden budou nová videa, ale nejenom pro příští týden, ale i každý jiný týden budou přidávány jiná videa. Videa nebudou přidávány, ale nahrazovány jinými. 




Leave a Reply.